MIXAL


Një sistem universal i furnizimit me ujë.
Mixal® është i përbërë nga tuba me shumë shtresa dhe lloje të ndryshme të pajisjeve që e bëjnë atë të përshtatshme për të gjitha sistemet hidraulike dhe ngrohje. Falë fleksibilitetit të saj ekstrem është produkti ideal për ndërtimin e sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes së dyshemesë, mur dhe tavan dhe për shkak të performancës së shkëlqyeshme ai përdoret për shpërndarjen e ujit të pijshëm të nxehtë dhe të ftohtë, në sistemet e ngrohjes së radiatorit dhe tifozëve dhe në sistemet industriale përfshirë sistemet për shpërndarjen e ajrit të kompresuar


Dokumentim
fleksibiliteti i materialeve sintetike dhe rezistenca e metaleve Sistemi multilayer i Mixal® është krijuar për të thjeshtuar instalimin e sistemeve të furnizimit me ujë dhe përdoret gjerësisht për ndërtimin e sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes rrezatuese. Ashtu si sistemi multilayer Pexal®, Mixal® bashkon avantazhet e polietilenit të kryqëzuar PE-Xb me ato të aluminit, duke garantuar performancë të lartë mekanike, fleksibilitet, shkathtësi, jo-toksicitet, peshë të lehtë dhe një pengesë të shkëlqyeshme për oksigjenin. Sistemi Mixal® prodhohet në fabrikat e prodhimit Aperto në përputhje me EN ISO 21003 dhe është çertifikuar nga organet më të rrepta të miratimit ndërkombëtar që njohin dhe miratojnë performancën dhe cilësinë e produktit.
Përparësitë e përdorimit të një sistemi me shumë shtresaAPLIKIME

Sistemet multilayer Mixal® janë të përshtatshme për rinovime, si dhe në ndërtesa të reja si qendrat tregtare, spitalet, zyrat, shkollat, ndërtesat rezidenciale shumëkatëshe dhe impiantet industriale. Falë cilësive të tyre të shkëlqyera ato mund të përdoren në montimin e sipërfaqes për çdo lloj sistemi:
- furnizimi me ujë me temperaturë të lartë dhe të ulët në radiatorë;
- furnizimi me ujë të nxehtë dhe të ftohur për tifozët;
- shpërndarja e ujit të nxehtë dhe të ftohtë;
- sistemet e ngrohjes dhe ftohjes së dyshemesë, dyshemesë dhe tavanit;
- stacionet e ngrohjes qendrore;
- shpërndarja e ajrit të ngjeshur;
- laboratore, impiante teknike dhe industriale në përgjithësi.

Raste perdorimesh

Përsosmëria e sistemit të punonjësve Mixale për vepra të mëdha në të gjithë botën.

Monza Motor Racing Circuit

mixal (2)
Monza (Itali)

European Community Palace

mixal (3)
Tirana (Albania)

Peles Castle

mixal (4)
Bukureshti (Rumani)

Purpan Hospital

mixal (1)
Tolosa (France)

Cilësi e çertifikuar

Gama është vërtetuar nga kodet më të rrepta të çertifikimit.