PEXALBRASS

Pajisjet e shtypit prej bronzi.
Pexal® Brass është një seri pajisje shtypi me një trup aliazh bronzi dhe mëngë çeliku inox që janë të përshtatshme për një mori aplikimesh, nga sistemet e furnizimit me ujë të nxehtë dhe të ftohtë, deri te sistemet e ngrohjes dhe impiantet industriale. Ato mund të përdoren si me tubat Pexal®, Mixal® ashtu dhe Thremoline®.


Bronzi Pexal® dhe avantazhet e tij

Instalim i thjeshte dhe i shpejtë.

Pajisjet e shtypit Pexal® Brass janë dizajnuar për të thjeshtuar më tej operacionet e instalimit, duke zvogëluar ndjeshëm kohën e montimit.
Duke përdorur një makinë shtypëse portative të pajisur me një futje të përshtatshme, tubi në formë rreth insertit të montimit.
Kyçja, edhe në prani të luhatjeve të temperaturës, është krejtësisht i papërshkueshëm nga uji dhe nuk mund të lirohet falë mëngës prej çeliku inox që mbulon pjesën e tubit në kontakt me futjen.
Integriteti fizik dhe kimik i bashkimit garantohet nga një unazë plastike që izolon shtresën alumini të tubit multilayer nga aliazh bronzi të trupit të montimit.

Shumeperdorimshme

Pajisjet e shtypit Aperto, si në bronz, ashtu edhe në teknopolimer, quhen "multipress" pasi ato mund të përdoren me profile të ndryshëm shtypës që përdoren gjerësisht në treg.
Ky është një avantazh i rëndësishëm: hidraulik mund të përdorë pajisjet revolucionare Pexal® Brass dhe Bravopress® revolucionare të prodhuara nga Aperto, pavarësisht nga lloji i mjetit që ata posedojnë.

Profili shtypes H, U

Screenshot_4

Profili shtypes TH

Screenshot_5

Mjetet

Besueshmëria, qëndrueshmëria dhe cilësia janë karakteristikat që dallojnë gamën e mjeteve Aperto të përdorura në instalimin e sistemeve Pexal® dhe Mixal®; këto produkte janë dizajnuar në sugjerimet e plumbers tonë më të besuar dhe janë bërë me materiale vetëm me cilësi të lartë.
Makineritë e presionit deri në diametrin 90 mm, makinat e prizave deri në diametër 75 mm, hapëse tubash, zgjeruesit me shumë diametër, sistemet për lakimin manual dhe mekanik janë vetëm disa nga mjetet që përbëjnë dhe plotësojnë linjat e ndryshme të produkteve.

Cilësi e çertifikuar

Gama është vërtetuar nga kodet më të rrepta të çertifikimit.