TRAPS


Një botë e zgjidhjeve me performancë të lartë.
Për të kompletuar linjat e produkteve të mbeturinave, Aperto siguron një gamë të gjerë zgjidhjesh inovative dhe të patentuara që i përshtaten të gjitha kërkesave dhe llojeve të instalimit.

Të tilla si sifoni i cekët T-58 me lartësi prej 58 mm duke e bërë atë zgjidhjen ideale në instalime me një thellësi të zvogëluar dhe lartësi të kufizuar, duke garantuar efikasitetin maksimal të kullimit dhe falë vulës së dyfishtë hidraulike siguron aftësinë e mbylljes së aromave larg më e madhe se kërkesat standarde. Gama e kurtheve dhe sifoneve Aperto gjithashtu përfshin një gamë të rrjetave dhe mbulesave me një dizajn tërheqës dhe inovativ.


Dokumentim
Karakteristikat

Një gamë e plotë për të gjitha kërkesat

soluzione-wc
WC traps
soluzione-vasca
Bath tub traps
soluzione-lavabo
Sink traps
soluzioni-doccia
Shower traps

T-58: Kurthi i cekët për situatat më të testimit

Kurthi i cekët T-58 i prodhuar nga Aperto është zgjidhja ideale në instalimet ku thellësia e destinuar për instalimin e sistemit është e kufizuar, për shembull në punët e rinovimit.
Kur përdorni kurthin e cekët T-58 nuk ka nevojë të krijoni hapësirë në pllakën e dyshemesë për të strehuar grackën.
Lartësia e kurthit vetëm 58 mm
Lartësia e kurthit vetëm 58 mm, përfshirë vulën.
Shkalla e rrjedhjes 200%
Fluksi i dyfishtë në krahasim me produktet tradicionale, (në përputhje me standardin EN 274), shkalla e rrjedhës prej 48 l / min lejon përdorimin me koka dush me presion të lartë.
Rezistencë e lartë e aromës
Rezistencë e lartë e aromës (700 Pa), shumë më tepër se ajo e kërkesave standarde (400 Pa në përputhje me EN 1253).
Vula dyfishe hidraulike.

Zgjidhje për dush tabaka

E përputhshme me të gjitha tabaka dush me diametër vrimash prej 90 mm, garanton performancë të lartë edhe kur përdoret me dushet më moderne të stilistëve.

Zgjidhje me dush fletë

Kurthi i cekët T-58 me fletë dushi në PVC është zgjidhja ideale për krijimin e dusheve të dyshemesë, një garanci për ngurtësinë e ujit dhe vulën. Kurthi i cekët i T-58 është zgjidhja teknike e përsosur për krijimin e dusheve në shtëpitë e pleqve, klinikat, spitalet, shtëpitë e daljes në pension dhe në të gjitha mjediset ku mungesa e barrierave arkitektonike kërkohet të ofrojë akses maksimal për njerëzit me lëvizje të zvogëluar dhe përdoruesit e karrigeve me rrota.