TROPEAS

Revolucioni i heshtjes
Risia teknologjike, vëmendja ndaj detajeve dhe kontrolli i vazhdueshëm i cilësisë, së bashku me dëshirën për t'u siguruar klientëve tanë besueshmëri dhe siguri. Këto janë gurthemelet që gjithnjë kanë nxitur hartimin dhe prodhimin e pompave të Aperto ndër vite. Tropea S përfaqëson një risi absolute në skenën ndërkombëtare, një produkt më të mirë dhe inovativ: cisternën e parë në botë të krijuar për të ulur zhurmën e gjeneruar gjatë përdorimit.


Dokumentim

Nga zemra e njohurive tona në sistemet akustike

5 HERE ME MIRE


Përvoja e fituar nga Aperto në sistemin e mbeturinave të papërshkueshëm nga zëri Triplus®, Silere® dhe PP3 na lejoi të arrijmë nivele të përsosmërisë edhe në sistemet tona flluskuese. Përparësitë e shumta të Tropea S i shtuam edhe qetësi. Tropea S në fakt është cisterna e parë në botë e bërë nga një material plastik i papërshkueshëm nga zëri. Brenda laboratorëve të Kërkimit dhe Zhvillimit të Aperto, një kompleks i veçantë plastik u krijua duke përdorur një formulë (ekskluzive për Aperto) me qëllim të zvogëlimit të emetimeve të zhurmës nga cisterna e ndezur. Testet laboratorike tregojnë se zhurma e perceptuar nga Tropea S është 5 herë më e ulët në krahasim me cisternat më të përdorura në treg.

Heshtja pa kompromis edhe në përbërësit e brendshëm


Komponentët e brendshëm të Tropea S janë çertifikuar në Institutin prestigjioz Fraunhofer të Stuttgartit, në përputhje me ISO EN 3822 Klasa I.
Tropea S është e vetmja cisternë brenda murit në treg me një valvul lundruese dhe një valvul ndalese të çertifikuar në krye të kategorisë në drejtim të uljes së emetimeve të zhurmës.
Jo vetëm performanca e lartë mekanike, por edhe performanca e shkëlqyer akustike.

Përparësitë e zgjedhjes së Tropea SNjë zgjidhje për të gjitha aplikacionet


Tropea S mund të përdoret në aplikacione më pak të zakonshëm duke përdorur përbërësit opsionale siç është butoni i dyfishtë pneumatik i dyfishtë për paaftësi, banjo miqësore, butoni shtytës i rezistueshëm për instalimet në stadiume dhe burgje, ose butona shtytjeje për të lehtësuar shikimin e dëmtuar.
Butonat e butë për t'u përdorur
Butonat e lehta për t'u përdorur janë dizajnuar për banjot miqësore me aftësi të kufizuara. Ato u krijuan për të bërë më shumë praktike qasjen në butona, duke siguruar kështu kursimin e ujit.
Butonat shtytës të qëndrueshëm
Butonat e presionit të ngurtë e bëjnë të lehtë plotësimin e kërkesave të instalimit që janë tipike për vendet publike, hotelet, stadiumet ose burgjet. Ato u krijuan për të bërë më shumë praktike qasjen në butona, duke siguruar kështu kursimin e ujit.